Om NORDIC

Nordic Isoelementer AS er markedsleder i Norge av skreddersydde fundamenteringsløsninger, og fungerer også som kompetansesenter innen fundamentering. Nordic Isoelementer AS utvikler, produserer og selger Vartdal Grunnmurog Nordic Ringmurssystemer  som sine hovedprodukter. Vi har utviklet våre produkter i nært samarbeide med våre kunder, og Nordic Fundamenteringssystemer har i dag gode dokumenterte løsninger verifisert av Sintef Byggforsk med

  • TG2124, Nordic Grunnmursystem, eneste grunnmur ferdig fra ytterst til innerst.
  • TG2125 Nordic Ringmursystem, første og eneste i Norge med grønt merke, tilpasset til bruk i Passivhus.

Nordic Isoelementer AS; – ‘født’ i Moelv i 1995, – ‘vokst opp’ i Biri, og ‘lever’ fortsatt i beste velgående i Biri. Nordic Isoelementer AS satser på dokumenterte løsninger og kontinuerlig produktutvikling som gir kundene en rasjonell og trygg fundamentering. Vi leverer tilpasset etter tegning, og har et innarbeidet kvalitetssystem i bedriften som gir kunden gode totalløsninger i henhold til gjeldende krav og forskrifter. Vi har utviklet våre egne beregningsprogram i samarbeid med Rambøll AS, og leverer dokumentasjon til hvert prosjekt, stort eller lite.   Nordic Isoelementer AS arbeider med utvikling av løsninger til isolering av vegger utvendig og innvendig med Nordic Isolasjonselement. Elementene leveres med fasadeplate og isolasjon sammen, slik at man kan montere elementer uavhengig av årstid. Mekanisk innfestingssystem gir god monteringsvennlighet.   Sementbaserte fasadeplater til luftet kledning leveres i mange varianter:

  • Silbonit, gjennomfargede plater i 12 standardfarger, primet eller UV behandlet med klarlakk. Leveres direkte fra vår leverandør i Italia til prosjekt over hele Norge.
  • Nordic Basic Board, sementfiberplate som brukes på våre fundamenteringsprodukter som utvendig fasade, men leveres også fra lager på fabrikken i 8 – 10 og 12 mm.
  • Magna Board; Brannsikker, vannfast og robust innvendig kledning til garasjer, industribygg, verksted, lager og driftsbygninger.  Brukes også som innvendig plate på våre grunnmurelementer.
  • Nordic Granito Board, – steinbelagt plate i 12 farger.
  • Nordic Colour Board – malt fasadeplate.  Fås i alle NCS og RAL koder.

Vi leverer komplett med underlagslister, beslag og fargetilpasset skruesystem. I 2015 er fabrikken utvidet med ny hall og nytt servicebygg.  Ny produksjon er også på vei inn. I Nordic Isoelementer AS sin organisasjon finner du dyktige og positive medarbeidere, som gjennom lang erfaring finner komplette løsninger tilpasset dine behov.

Grunnmurskredderen på Biri

– Skreddersydde løsninger levert etter tegning på byggeplass.

Våre dyktige medarbeidere